KANA-NÄKKÄRIPELTI
Kana-näkkäripelti on moderni ja helppo versio perinteisestä nachopellistä. Rukiisen näkkärin ansiosta tämä on myös hiukan kuitupitoisempi ja arkiruoaksi soveltuvampi versio. Näkkäri toimi täydellisesti tässä reseptissä, ollen ihanan rapeaa ja samalla täydellisen rukiista. Reseptiä on myös helppo muokata omaan makuun sopivaksi vaihtamalla proteiininlähdettä tai lisäämällä muuten mukaan niitä omia suosikkiaineksia.
Lue myös: KIKHERNEKEITTO & PITALEIVÄT RAPEILLA VEGESUIKALEILLA
Kana-näkkäripelti
400g broilerin fileesuikaleita
n. 240g näkkäriä
1 punasipuli
1 suippopaprika
1pss fajita maustetta
Tacokastiketta
Juustodippiä
Juustoraastetta
Tuoretta korianteria
Fetaa
Tomaattia
+ kermaviilidippiä tai creme fraichea
Paista kanat kuumalla pannulla tilkassa öljyä ja mausta fajitamausteella. Murustele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille näkkärit. Levitä päälle kanasuikaleet. Lusikoi päälle tacokastiketta sekä juustodippiä. Itse käytin Koskenlaskija ruoka & dippi cheddarkastiketta, ja se on täydellisen maukas juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa n. 5-10 minuuttia uunin tehosta riippuen, kunnes juusto on sulanut. Lisää päälel kuutioidut tomaatit, feta, tuore korianteri sekä halutessasi kermaviilidippiä tai creme fraichea. Tarjoile heti.