KANA-NÄKKÄRIPELTI

Näkkäri-kanapelti
Kana-näkkäripelti on moderni ja helppo versio perinteisestä nachopellistä. Rukiisen näkkärin ansiosta tämä on myös hiukan kuitupitoisempi ja arkiruoaksi soveltuvampi versio. Näkkäri toimi täydellisesti tässä reseptissä, ollen ihanan rapeaa ja samalla täydellisen rukiista. Reseptiä on myös helppo muokata omaan makuun sopivaksi vaihtamalla proteiininlähdettä tai lisäämällä muuten mukaan niitä omia suosikkiaineksia.

Lue myös: KIKHERNEKEITTO & PITALEIVÄT RAPEILLA VEGESUIKALEILLA

Näkkäri-kanapelti

Kana-näkkäripelti

400g broilerin fileesuikaleita
n. 240g näkkäriä
1 punasipuli
1 suippopaprika
1pss fajita maustetta
Tacokastiketta
Juustodippiä
Juustoraastetta
Tuoretta korianteria
Fetaa
Tomaattia
+ kermaviilidippiä tai creme fraichea

Paista kanat kuumalla pannulla tilkassa öljyä ja mausta fajitamausteella. Murustele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille näkkärit. Levitä päälle kanasuikaleet. Lusikoi päälle tacokastiketta sekä juustodippiä. Itse käytin Koskenlaskija ruoka & dippi cheddarkastiketta, ja se on täydellisen maukas juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa n. 5-10 minuuttia uunin tehosta riippuen, kunnes juusto on sulanut. Lisää päälel kuutioidut tomaatit, feta, tuore korianteri sekä halutessasi kermaviilidippiä tai creme fraichea. Tarjoile heti.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *