PORKKANAKAKKU-TUOREPUURO

Porkkanakakku-tuorepuuro
Jälleen olisi luvassa ihana aamiaisresepti, nimittäin porkkanakakusta inspiraationsa saanut tuorepuuro. Tämä terveellinen herkku pelastaa kiireisen aamun, sillä puuro tehdään valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana. Aamulla ei siis tarvitse kuin halutessaan lisätä herkullisia päällisiä kuten rahkaa tai tuoreita hedelmiä ja marjoja, ja herkullinen aamiainen on valmis. Kylkeen vielä kuppi hyvää kahvia, ja kylläpä lähtee päivä mukavasti käyntiin!

Lue myös: HERKULLINEN KERROSTUOREPUURO & VANILJAINEN TUOREPUURO MUSTIKOILLA & VADELMILLA

Porkkanakakku-tuorepuuro
Porkkanakakku-tuorepuuro
Porkkanakakku-tuorepuuro

Porkkanakakku-tuorepuuro

1 porkkana raastettuna
2rkl vaniljan makuista rahkaa
0,5rkl chian siemeniä
Kardemummaa
Piparkakkumaustetta
Sokeritonta vaniljasiirappia
1dl kauramaitoa
0,75dl kaurahiutaleita

Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kulhossa keskenään kaurahiutaleet, porkkanraaste, rahka, kauramaito, chian siemenet sekä kaurahiutaleet. Mausta kardemummalla, piaprkakkumausteella sekä vaniljasiirapilla. Sokerittoman siirapin voit halutessasi korvata esimerkiksi hunajalla. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli. Lisää päälle esimerkiksi rahkaa sekä tuoreita hedelmiä tai marjoja ja nauti.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *