SADONKORJUUN TUOREPUURO

Sadonkorjuun tuorepuuro
Tuorepuurot ovat ihana tapa tuoda aamiaiseen vaihtelua. Itse tykkään tehdä tuorepuuroja aamiaiselle erityisesti viikonloppuihin. Tällöin minun ei tarvitse aamuisin valmistaa itselleni aamiaista, vaan saan nauttia ihanan, valmiiksi tehdyn luksusaamiaisen tuoreen kahvin kera. Tämä puuro saa ihanaa tekstuuria siemenistä, ja raastettu porkkana tuo puuroon kivaa vaihtelua ja makua. Vaniljainen jugurtti puolestaan tekee puurosta ihanan täyteläisen.
 

Lue myös: IHANA OMENA-MARJATUOREPUURO
Sadonkorjuun tuorepuuro
Sadonkorjuun tuorepuuro

Sadonkorjuun tuorepuuro

0,75dl kaurahiutaleita
1rkl chian siemeniä
1tl auringonukansiemeniä
Kanelia
Pala porkkanaa
Kauramaitoa
2rkl vaniljan makuista soijajugurttia

Mittaa kulhoon kaurahiutaleet ja chian siemenet. Rouhi auringonkukan siemeniä pienemmäksi ja lisää joukkoon. Raasta joukkoon porkkana. Lisää puuroon soijajugurtti, sekä loraus kauramaitoa. Mausta oman maun mukaan kanelilla. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa mieluiten yön yli. Halutessasi voit muutamasti sekoittaa puuroa ja tarvittaessa lisätä joukkoon kauramaitoa, mutta tämä ei ole pakollista mikäli lisäät jo kerralla kauramaitoa hieman reilummin. Chian siemenet sitovat itseensä runsaasti nestettä, ja tästä syystä itse usein tarkkailen puuron tekeytymistä jotta lopputuloksena on täyteläinen ja mehevä puuro. Annostele valmis puuro kerroksittain kaneliomenoiden sekä turkkilaisen jugurtin kanssa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *