PAAHDETTU KASVIS-AURAKEITTO
Kaipaatko lämmittävää ja maukasta keittoruokaa? Tämä kasvis-aurakeitto on täydellinen arkiruoka! Sen lisäksi, että kasvisten paahtaminen on helppoa, tuo paahtaminen keittoon myös täyteläistä ja paahteista makua. Keitto syntyy näppärästi ihan muutamasta raaka-aineesta, ja mukaan lisätään täyteläistä aurajuustoa. Nam!
Lue myös: LIHAPULLA-NUUDELIKEITTO & TÄYTELÄINEN MAA-ARTISOKKAKEITTO
Paahdettu kasvis-aurakeitto
1 kukkakaali
1 parsakaali
4 perunaa
1 iso sipuli
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
1 litra kasvislientä
1prk ruokakermaa (juuston makuista)
1 pala Aurajuustoa
Paloittele kasvikset ja asettele uunipellille. Kukka- ja parsakaalista kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös kannat sekä lehdet, ne sopivat keittoon mainiosti. Kaada päälle loraus oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Soseuta blenderissä, lisää joukkoon kasvisliemi jotta saat seoksesta sileää. Kaada kattilaan ja lisää joukkoon ruokakerma ja aurajuusto. Kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Viimeistele valmis annos aurajuustomurulla ja paahdetulla sipulirouheella.