IHANAN KUOHKEAT BANAANIPANNUKAKUT
Banaaniletut ovat varmasti kaikille jo tuttu juttu, mutta mä vannon että sun t ä y t y y testata näitä kuohkeita banaanipannareita. Kuohkeat banaanipannukakut on täydellinen valinta niin viikonlopun hitaille aamiaisille kuin arkipäivillekkin. Valmistus onnistuu helposti ja nopeasti. Perinteisistä banskuletuista nämä eroavat valmistuksena puolesta hiukan, sillä näissä valkuaiset vatkataan kuohkeaksi vaahdoksi jolloin pannareista tulee todella kuohkeita.
Lue myös: PORKKANA-BANAANILEIPÄ & SITRUUNAISET RAHKAPANNUKAKUT
Kuohkeat banaanipannukakut
3 annosta
3 kananmunaa
1 banaani
3dl kaurahiutaleita jauhettuna
1dl maitoa
1tl leivinjauhetta
Siirappia / vaniljasokeria / sokeria
Erottele kananmunan valkuainen ja keltuainen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Hienonna kaurahiutaleet blenderissä. Soseuta banaani haarukalla ja sekoita keltuaisen joukkoon. Lisää banaani-keltuaisseokseen maito. Sekoita leivinjauhe kaurahiutaleiden joukkoon. Lisää jauhoseos sekä banaani-keltuais-maitoseos varovasti vaahdotettujen valkuaisten joukkoon. Paista lettupannulla pannukakuiksi. Tarjoile esimerkiksi tuoreiden hedelmien ja marjojen kera.