VATKATTU FETA
Vatkattu feta on todella monikäyttöinen suolainen herkku, joka maistuu paitsi sellaisenaan mutta sopii myös esimerkiksi dippailuun, leivän päälle, pitaleipiin tai uuniperunoihin. Valmistus on helppoa, tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja blenderin tai sauvasekoittimen. Tässä reseptissä ihanan suolainen feta saa kaverikseen raikasta tuorejuustoa sekä tuoreita yrttejä. Vatkatun fetan voit valmistaa huoletta valmiiksi myös päivää ennen tarjoilua, jolloin maut ehtivät hyvin tasaantua.
Lue myös: UUNIPERUNAT SAVULOHITÄYTTEELLÄ &
Vatkattu feta
1 pala (200g) fetajuustoa
1prk ruohosipulituorejuustoa
Ruohosipulia
Sitruunamehua
Murustele feta kulhoon pieniksi paloiksi. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla. Aja tasaiseksi, aavistuksen vaahtomaiseksi massaksi blenderillä tai sauvasekoittimella. Tarjoile esimerkiksi ihanan leivän tai tuoreiden kasvisten kera. Sopii myös mainiosti esimerkiksi uuniperunoiden täytteeksi tai leivontaan.