Spicy tuna wrap

Spicy Tuna Wrap on herkullinen ja helppo valmistaa – täydellinen nopeaksi lounaaksi tai kevyeksi illalliseksi. Tulisuuden määrää säätelemällä tästä reseptistä tulee myös lapsille maistuva, ja ainakin meillä tortillalettujen väliin käärittynä lapsille maistuu myös kasvikset tavallistakin paremmin. Täyteläinen tonnikalatäyte saa potkua sriracha-majoneesista, ja avokado tuo mukaan pehmeyttä sekä raikkautta. Voit lisätä mukaan suosikkikasviksiasi, kuten tomaattia, jäävuorisalaattia ja pikkelöityä punakaalia. Pikkelöity punakaali valmistuu näppärästi 1-2-3 muistisääntöä mukaillen: 1 osa sokeria, 2 osaa etikkaa ja 3 osaa vettä.
Lue myös: Helpot yön yli porkkanasämpylät

Spicy tuna wrap
300g tonnikalaa
180g creme fraichea
3rkl shriracha majoneesia
1 punasipuli
Tilliä
Suolaa
Pippuria
Avokado
Sitruunamehua
Suolaa
Pippuria
+ kasviksia oman maun mukaan, esim. Tomaattia, jäävuorisalaattia & pikkelöityä punakaaliaSekoita valutettu tonnikala kulhossa crème fraîchen, sriracha-majoneesin, hienonnetun punasipulin ja tillin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Muussaa avokado toisessa kulhossa, lisää sitruunamehu ja mausta suolalla sekä pippurilla. Levitä tortillaletun päälle jäävuorisalaattia ja muita haluamiasi kasviksia, kuten tomaattia ja pikkelöityä punakaalia. Lisää tonnikalatäytettä ja avokadoseosta, kääri wrap tiukasti rullalle ja leikkaa puoliksi. Tarjoile heti ja nauti!