UPPOMUNALEIVÄT BRUNSSIPÖYTÄÄN

Uppomunaleivät
Kaupallinen yhteistyö KoRo

Pääsiäisen pyhinä on ihanaa herkutella ruokaisalla brunssilla. Ja brunssille sopii täydellisesti makeiden herkkujen kaveriksi erilaiset hieman spesiaalimmat, ruokaisat voileivät. Kuten vaikkapa uppomunaleivät. Nämä uppomunaleivät saavat kaverikseen herkullista paahdettua paprikatahnaa, paahdettua lehtikaalia sekä kesäkurpitsa-tsatsikia. Uppomunat ovat todellisuudessa mainettaan helpommat valmistaa, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan vaikka et olisikaan uppomunia ennen testannut.

Lue myös: AURINKOINEN TUOREPUURO

Uppomunaleivät
Uppomunaleivät
Uppomunaleivät

Uppomunaleivät brunssille

2 leipää
2 viipaletta paahtoleipää
2rkl paahdettua paprikalevitettä

Uppomunat
2 kananmunaa
Vettä
2rkl etikkaa

Kuumenna vesi kattilassa. Lisää joukkoon etikka juuri ennen kananmunien lisäämistä. Tee veteen reikäkauhalla pyörre, johon lasket varovasti kananmunan. Voit myös rikkoa kananmunat ensin omiin laseihinsa, mikäli koet että se helpottaa munien kaatamista veteen. Keitä noin neljän minuutin ajan ja nosta munat varovasti pois vedestä reikäkauhan avulla.

Kesäkurpitsa-tsatsiki
Pala kurkkua
Pala kesäkurpitsaa
1prk kermaviiliä
0,5tl kasvisliemijauhetta
Ripaus suolaa
Ripus valkosipulijauhetta
Tuoretta korianteria

Raasta kesäkurpitsa sekä kurkku. Hienonna korianteri. Sekoita ainekset keskenään.

Paahdettu lehtikaali
Lehtikaalia
Ripaus öljyä
Ripaus suolaa

Irroita lehtikaalin lehdistä keskellä kulkeva ruoto. Levitä lehdet uunipellille tasaisesti ja kaada päälle öljy sekä ripottele suola. Paahda 165 asteessa 15-20 minuuttia

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *