HALLOUM-TORTELLONIVUOKA
Haluatko tehdä arki-illallisesta maistuvan ja vaivattoman? Halloum-tortellonivuoka syntyy näppärästi ihan muutamasta raaka-aineesta. Paistoaikaa saa halutessaan lyhennettyä esikeittämällä tortellonit. Itse käytin aurinkokuivatulla tomaatilla ja juustolla maustettuja tortelloneja, mutta voit valita juuri omat lempparisi. Tämä herkullinen vuoka ei vain vie kielen mennessään, vaan se valmistuu myös huimalla vauhdilla. Tiedän, että kiireessä ja arjen pyörteissä helppous on avainsana, ja tämä resepti tarjoaa juuri sitä.
Lue myös: SITRUUNA-TOFUPASTA UUNISSA
Halloum-tortellonivuoka
2pkt (a 250g) tortelloneja
200g halloumia
1/2 chili
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
2prk (a 400g) säilykekirsikkatomaatteja
1dl Kasvislientä
Basilikaa
Suolaa
Pippuria
Kaada tortellinit uunivuokaan. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää vuokaan. Hienonna valkosipulin kynnet ja chili ja lisää vuokaan. Lisää joukkoon säilykekirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada päälle kasvisliemi. Lisää päälle viipaloidut halloumit. Paista kiertoilmalla 200 asteessa n. 25 minuuttia.