MANSIKKA-NEKTARIINIPAISTOS

Mansikka-nektariinipaistos
Kesän makeat ja mehukkaat hedelmät ja marjat ovat täydellisiä ainesosia monenlaisiin herkkuihin. Yksi suosikeistani on tämä nektariini-mansikkapaistos, joka on helppo valmistaa ja maistuu niin aamu-, ilta- kuin välipalanakin. Tämä resepti yhdistää mansikoiden ja nektariinien makeuden rapeaan kaurahiutale-kuorrutteeseen. Paistos maistuu parhaimmalta hiukan lämpimänä esimerkiksi jugurtin, proteiinivanukkaan tai miksei vaikkapa jäätelön kanssa,

Lue myös: OMENAPIIRAKKA TUOREJUUSTOLLA & BANOFFEETUOREPUURO
Mansikka-nektariinipaistos

Nektariini-mansikkapaistos

N. 350g nektariineja
250g mansikoita
4dl kaurahiutaleita
0,5dl kookosöljyä
Kanelia
Vaniljasiirappia

Poista hedelmistä kivi ja viipaloi hedelmät ohuiksi viipaleiksi. Levitä piirakkavuokaan. Sekoita kulhossa keskenään kaurahiutaleet, kookosöljy, kaneli, kardemumma sekä vaniljasiirappi. Kaada seos hedelmien päälle. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi täyteläisen jogurtin tai jäätelön kanssa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *