VANILJAINEN TUOREPUURO MUSTIKOILLA & VADELMILLA

 

Tuorepuuro
Tuorepuuro on helppo tapa saada aamu- ilta- tai välipaloihin toisinaan kaivattua vaihtelua. Tuorepuurot ovat erityisen helppoa ja nopea aamupala, sillä puuro valmistetaan jo edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään. Sitten aamulla vain lisäät halutessasi päälle esimerkiksi tuoreita hedelmiä tai marjoja, ja täydellinen aamiainen on valmis nautittavaksi. Tämä tuorepuuro on yksi omista suosikeistani, sillä se on ihanan täyteläinen ja vaniljainen. Tuorepuuroihin saa myös helposti vaihtelua vaihtamalla esimerkiksi mustikat ja vadelmat viinimarjoihin tai puolukoihin, tai esimerkiksi mangoon, banaaniin tai appelsiiniin. Yleensä tuorepuuroni rakentuu aina muutaman perusraaka-aineen ympärille; kaurahiutaleiden, chian siemenien sekä kauramaidon.

 

Lue myös: IHANA OMENA-MARJATUOREPUURO

Tuorepuuro

Vaniljainen tuorepuuro mustikoilla & vadelmilla

0,5dl kaurahiutaleita
1tl chian siemeniä
0,5dl mustikoita
0,5dl vadelmia
1/2 purkkia vaniljarahkaa, esim Valo Profeel
Loraus kauramaitoa

Sekoita ainekset keskenään, ja anna tuorepuuron tekeytyä jääkaapissa yön yli. Voit halutessasi lisätä vielä tuorepuuron päälle lopun vaniljarahkan sekä koristella annoksen tuoreilla mansikoilla.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *