PIPARKAKKUGRANOLA

Piparkakkugranola
Oletko koskaan tehnyt itse granolaa? Erityisesti tämä itse tehty piparkakkugranola on herkullista, ja valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Syksyn edetessä alkaa ainakin omaan arkeeni hiipiä pikkuhiljaa jouluiset mausteet, jotka sopivat niin kahviin, leivontaan kuin aamiaishetkiinkin. Tällä kertaa valmistin itse granolaa, joka sai makua piparkakkumausteesta. Pientä luksusta mukaan toivat paloitellut taatelit, ja myös esimerkiksi kuivatut karpalot sopisivat tähän granolaan täydellisesti.

Lue myös: OMENA-KARPALOGRANOLA

Piparkakkugranola
Piparkakkugranola

Piparkakkugranola

8dl kaurahiutaleita
1dl öljyä
1rkl piparkakkumaustetta
2tl kanelia
Siirappia / hunajaa
6 taatelia

Sekoita kulhossa keskenään kaurahiutaleet, öljy, mausteet sekä siirappi/hunaja. Makeutusta voit laittaa oman maun mukaan. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 150 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää jäähtyneen granolan joukkoon paloitellut taatelit.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *