KINDERBROWNIE
Kinderbrownie on täydellinen herkku pääsiäiseen. Kukapa voisi vastustaa tumman suklaan sekä täyteläisen valkosuklaan lyömätöntä liittoa? Ihanan mehevä ja täyteläisen suklainen brownie suorastaan sulaa suussa. Lisäksi taikinan joukkoon piilotetut kinder patukat tuovat tähän leivonnaiseen oman twistinsä. Brownie on vannoutumattomalle suklaan ystävälle täydellinen herkku. Paistamisen kanssa kannattaa olla tarkkana, ja oma vinkkini on jättää brownie ennemmin jopa hieman liian raa’aksi keskeltä kuin paistaa liian kuivaksi.
Lue myös: PUNAHERUKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU & OREO BROWNIE – SUUSSA SULAVAA JA SUKLAISTA
Kinderbrownie
n. 16 palaa
120g tummaa suklaata
100g voita
2,5dl sokeria
2 kananmunaa
2dl vehnäjauhoja
3rkl Kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
70g tuorejuustoa
100g valkosuklaata
2rkl sokeria
1 kananmuna
Kinder maxi patukoita
Sulata suklaa ja voi mikrossa. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon kananmunat ja vatkaa sähkövatkaimella. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Sekoita kevyesti. 2/3 taikinasta leivinpaperilla vuorattuun, n. 20x27cm uunivuokaan. Sulata valkosuklaa kulhossa varovasti, sekoita joukkoon tuorejuusto, kananmuna sekä sokeri. Valuta raidoiksi suklaataikinan päälle. Lisää loppu 1/3 tuorejuustoseoksen päälle. Painele joukkoon kinder patukat. Tee pintaan haarukalla kuvioita. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia. Voit tarvittaessa paiston loppuvaiheella tarkastaa kypsyyttä hammastikulla. Brownie saa olla keskeltä mehevää ja tarttua aivan aavistuksen verran tikkuun. Jäähdytä hetki, ja tarjoa hieman lämpöisenä. Voit tarjota brownien esimerkiksi jäätelön tai kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kera.