KESÄISEN HEDELMÄINEN MOZZARELLASALAATTI

Persikka-mozzarellasalaatti
Kesäisin raikkaat salaatit ovat ihana lounasvaihtoehto. Hedelmillä ja marjoilla saa salaattiin täydellistä raikkautta. Tässä salaatissa maistuu aprikoosi, ihana litteä paraguayo persikka sekä täyteläinen mozzarella. Annoksen viimeistelee tumma balsamico. Litteän persikan sijasta voit käyttää myös mainiosti tavallista persikkaa tai vaikkapa nektrariinia. Yhteen annokseen tarvitset noin. puolikkaan mozzarellapallon sekä puolikkaat hedelmät, isompaa annosta varten kannattaa tietysti määriä hiukan kasvattaa.

Lue myös: IHANA PUNAJUURI-FETASALAATTI & RAIKAS PERUNASALAATTI VARHAISPERUNOISTA
Persikka-mozzarellasalaatti

Hedelmäinen mozzarellasalaatti

Jääsalaattia
Rucolaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Paraguayo persikkaa
Aprikoosia
Mozzarellaa
Mansikkaa
Balsamicoa

Revi jääsalaatti kulhoon. Lisää päälle rucola. Kaada joukkoon loraus oliiviöljyä, ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kevyesti. Halkaise persikka ja poista kivi. Paloittele ohuiksi viipaleiksi. Poista mansikoista kanta ja viipaloi. Lisää salaatin päälle viipaloidut persikat ja mansikat. Revi mozzarellasta pieniä paloja ja asettele salaatin päälle. Koristele balsamico raidoilla.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. oi näyttää hyvältä! ollaan harmiteltu ettei enää ole hyvää salaattiravintolaa, pitää tehä sitten itte 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *