Kana-taco-pastavuoka

Kana-taco-pastavuoka on helppo ja maukas arjen pelastaja tilanteisiin, joissa kaipaat jotain nopeaa ja helppoa, mutta samalla maukasta ruokaa. Tämä ruokaisa pastavuoka valmistuu yksinkertaisista aineksista, jotka löytyvät helposti lähikaupasta ja sen valmistelu onnistuu vaivatta kiireisessäkin aikataulussa. Tämä vuoka maistuu koko perheelle, ja tuoreet yrtit viimeistelevät sen raikkaaksi ja houkuttelevaksi. Täydellinen valinta, kun haluat valmistaa helposti ruokaa useammalle päivälle tai tarjota vieraille maistuvan aterian ilman stressiä!
Lue myös: Texmex-pastavuoka

Kana-taco-pastavuoka
7-8 annosta
Ainekset:
- 800 g broilerin fileesuikaleita
- 600 g pastaa
- 1 punasipuli
- 1 pss tacomaustetta
- 1 prk kuorittuja säilykekirsikkatomaatteja (240 g)
- 150 g salsakastiketta
- 400g herne-maissi-paprikaa
- Juustoraastetta maun mukaan
Viimeistelyyn:
- Tuoretta basilikaa
- Tuoretta lehtipersiljaa
Ohjeet:
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se, kun se on hieman al dente. Kuori ja hienonna sipuli. Kaada pasta voideltuun uunivuokaan ja lisää joukkoon raaka broilerin fileesuikale, herne-maissi-paprika sekä hienonnettu punasipuli. Sekoita kulhossa kuoritut kirsikkatomaatit, salsakastike ja tacomauste, ja kaada kastike uunivuokaan muiden ainesten joukkoon. Sekoita hyvin niin, että kaikki ainekset jakautuvat tasaisesti. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 180-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja vuoan pinta on kauniin kullanruskea. Viimeistele valmis vuoka tuoreella basilikalla ja lehtipersiljalla juuri ennen tarjoilua.