TEXMEX-PASTAVUOKA
Texmex-pastavuoka on täydellinen arkiruokaruoka, kun haluat yhdistää pastan ja ripauksen meksikolaisen keittiön mausteita. Tämä ruoka on helppo valmistaa ja siitä riittää syötävää koko perheelle. Tämä pastavuoka on todellinen arjen pelastaja, kun tarvitset täyttävää ja maistuvaa ruokaa nopeasti pöytään.
Lue myös: PAAHDETTU PAPRIKA-FETAPASTA 400g jauhelihaa
500g pastaa
3 porkkanaa
1 sipuli
1 pss tacomaustetta
1prk tomaattimurskaa
1prk creme fraichea
150g salsakastiketta
juustoraastetta
korianteria
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja kuori pieniksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja porkkanat ja kuullota vielä hetki. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, älä kuitenkaan täysin kypsäksi. Valuta pasta ja kaada uunivuokaan. Lisää joukkoon jauhelihaseos. Sekoita kulhossa keskenään creme fraiche, tomaattimurska, salsakastike sekä tacomauste. Kaada vuokaan muiden ainesten joukkoon ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta, Paista uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia. Viimeistele tuoreella korianterilla.
Lue myös: PAAHDETTU PAPRIKA-FETAPASTA 400g jauhelihaa
500g pastaa
3 porkkanaa
1 sipuli
1 pss tacomaustetta
1prk tomaattimurskaa
1prk creme fraichea
150g salsakastiketta
juustoraastetta
korianteria
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja kuori pieniksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja porkkanat ja kuullota vielä hetki. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, älä kuitenkaan täysin kypsäksi. Valuta pasta ja kaada uunivuokaan. Lisää joukkoon jauhelihaseos. Sekoita kulhossa keskenään creme fraiche, tomaattimurska, salsakastike sekä tacomauste. Kaada vuokaan muiden ainesten joukkoon ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta, Paista uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia. Viimeistele tuoreella korianterilla.