IHANA PARSAKAALISALAATTI
Parsakaalisalaatti on ihanan rapeaa ja maukasta. Jaoin tämän reseptin ensimmäisen kerran jo ehkä vuosi sitten, mutta halusin jakaa tämän uudelleen koska tämä salaatti vaan yksinkertaisesti on niin hyvää! Ainakin omalla kohdallani parsakaalia tulee useimmiten hyödynnettyä vain kypsennettynä, ja yksinkertaisimmillaan keitettynä tai höyrytettynä. Parsakaali on kuitenkin varsin hyvää myös salaateissa, ja erityisen hyvää tässä salaatissa! Ja hei, myös parsakaalin varren voi hyödyntää!
Lue myös: KESÄINEN BROILERSALAATTI VARHAISPERUNOILLA
Parsakaalisalaatti
400g parsakaalia
80g aurinkokuivattua tomaattia
125g pikkutomaatteja
1prk kevyt kermaviiliä
2tl sinappia
Pari lehtikaalin lehteä
1tl suolaa
ripaus mustapippuria
Huuhdo parsakaali sekä tomaatit. Paloittele parsakaali pieniksi paloiksi ja viipaloi tomaatit siivuiksi. Hienonna basilika ja lehtikaali sekä paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.