HERKULLINEN KANA-AVOKADOPASTA
Kana-avokadopasta on yksi omista suosikkipastoistani. Tässä pastassa vaan yksinkertaisesti on kaikki kohdallaan! Mutta mitä muuta voisikaan olettaa, kun samaan reseptiin yhdistetään mehevä broileri, täyteläinen avokado sekä ihanan raikkaat kirsikkatomaatit ja muut kasvikset. Lopputulos todella vie kielen mennessään! Yksinkertaisilla mausteilla pastaan tuodaan juuri sopivasti makua, ja oma suosikkini cayennepippuri antaa tähän pastaan oikein kivan pienen potkun. Nam! Täydellinen arkiruoka, joka sopii kauniisti annosteltuna myös hieman fiinimpäänkin menuun. Eli kerrassaan täydellinen resepti!
Lue myös: HELPPO FETA-PINAATTIPASTA UUNISSA & UUNIFETAPASTA GOES NEXT LEVEL
Kana-avokadopasta
400g broilersuikaleita
200g pastaa
250g kirsikkatomaatteja
180g herkkusieniä
1 avokado
1 punasipuli
Valkosipulia
Sitruunan mehua
1prk ruokakermaa
1tl suolaa
Cayennepippuria
Oreganoa
1prk ruokakermaa
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, älä kuitenkaan täysin kypsäksi asti. Säästä n. 0,5-1dl pastan keitinvettä kastiketta varten. Halkaise kirsikkatomaatit. Paloittele herkkusienet sekä avokado. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mikäli käytät tuoretta valkosipulia, kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Voit myös halutessasi käyttää valmista valkosipulimurskaa. Ruskista broilersuikaleet pannulla pienessä tilkassa öljyä. Lisää joukkoon kirsikkatomaatit, herkkusienet, punasipuli sekä valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää joukkoon ruokakerma ja mausteet ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon sitruunan mehu, avokado sekä valutetut pastat sekä pastan keitinlientä tarpeen mukaan. Anna hautua hetki. Lisää päälle esimerkiksi rucolaa tai tuoreita yrttejä sekä parmesania.