HELPPO JA HERKULLINEN LEHTIKAALIHÖYSTÖ

Untitled

Lehtikaali on super terveellinen ja monikäyttöinen raaka-aine, jota kuitenkin tulee ostettua aivan liian harvoin. Toisinaan itsellänikin menee hiukan sormi suuhun kyseisen raaka-aineen kanssa, sillä jos sitä tulee ostettua hyvin harvoin, niin vielä harvemmin onnistun valmistamaan siitä jotakin, mikä todella veisi kielen mennessään. Viimeaikoina olen kuitenkin napannut kauppareissulta mukaan lehtikaalia sekä varsiselleriä, joista olen valmistanut tätä super helppoa ja herkullista lehtikaalihöystöä lisukkeeksi. Nappaa resepti talteen ja testaa!⁣


LEHTIKAALIHÖYSTÖ ?⁣
2 porkkanaa⁣
1 punasipuli⁣
Lehtikaalia⁣
Pätkä varsiselleriä⁣
Kirsikkatomaatteja⁣

Suikaloi porkkanat ja selleri. Revi lehtikaalista pieniä paloja niin, että keskiranka irtoaa. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan ja leikkaa sipulista puolikkaita renkaita. Kuumenna paistinpannulla pieni tilkka oliiviöljyä ja kuullota kasviksia muutama minuutti niin, että lehtikaali kutistuu. Mausta suolalla, cajunmausteella ja tilkalla chiliä. Nauti!⁣

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *