TROOPPINEN MANGO-ANANAS-TUOREPUURO
Trooppinen mango-ananastuorepuuro on aamiaispöydän kuningas. Toisinaan kaipaan aamuisin pientä vaihtelua perinteiseen kaurapuuroon tai aamupalaleipiin, ja silloin valmistan yleensä edellisenä iltana valmiiksi tuorepuuron. Aamuisin jääkaapista valmiina löytyvä tuorepuuro tuntuu toisinaan kuin luksukselta; ihan kuin astelisi valmiiseen aamupalapöytään! Kylkeen vielä kuppi kahvia ja täydellinen aamiainen on valmis. Tämä trooppinen mango-ananastuorepuuro on herkullinen ja helppo aamiainen, jonka voit valmistaa kätevästi edellisenä iltana valmiiksi. Näin kiireisinäkään aamuina ei tule skipattua aamupalaa! Tähän tuorepuuroon sopisi myös täydellisesti kookosmaito kauramaidon tilalle, jolloin lopputulos olisi vielä entistäkin trooppisempi ja ihanan täyteläinen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan raikasta ja maukasta, nam!
Lue myös: VANILJAINEN TUOREPUURO MUSTIKOILLA & VADELMILLA
Trooppinen mango-ananas-tuorepuuro
1dl kaurahiutaleita
1rkl chian siemeniä
0,5dl jugurttia (itse käytin Valion mango-persikka luonnonjugurttia)
1dl kauramaitoa
1/2 banaani
Pala tuoretta ananasta
Soseuta banaani haarukalla. Pilko tuore ananas pieniksi paloiksi. Sekoita ainekset keskenään ja anna tuorepuuron tekeytyä yön yli. Vielä trooppisemman ja täyteläisemmän puurosta saat korvaamalla kauramaidon kookosmaidolla.