HALLOUM-PUNAJUURIPIHVIT

Halloum-punajuuripihvit
Halloum-punajuuripihvit on herkullista arkiruokaa, joka maistuu koko perheelle. Pihveihin uppoaa mukavasti kasviksia kesäkurpitsan ja punajuurien muodossa. Lisäksi täytyy mainita, että ainakin meidän varsin tarkka makuraati todella kelpuutti nämä pihvit todella hyvin! Meillä nimittäin osataan toisinaan olla varsin nirsoja kasvispainotteisten ruokien suhteen. Nappaa siis resepti talteen ja kokeile herkullisia halloum-punajuuripihvejä. Nämä sopivat täydellisesti esimerkiksi perunamuusin ja kermaviilikastikkeen tai tsatsikin kanssa tarjottavaksi. Nam!

Lue myös: KANA-KUSKUSSALAATTI – HERKULLISTA ARKIRUOKAA

Halloum-punajuuripihvit

Halloum-punajuuripihvit

n. 10 pihviä
1 paketti (200g) halloumjuustoa
2 keskikokoista punajuurta
1/2 kesäkurpitsa
2 kananmunaa
2tl kasvisliemijauhetta
Tuoretta korianteria

Kuori punajuuret. Raasta punajuuret, kesäkurpitsa sekä halloum. Lisää joukkoon kananmunat, kasvisliemijauhe sekä korianteri. Paista pihveiksi lettupannulla keskilämmöllä. Taikinaa kannattaa hiukan painella paistinlastalla kiinteämmäksi pannulle annosteltaessa. Jos taikina vaikuttaa liian vetiseltä, voit lisätä joukkoon lusikallisen korppujauhoja.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *