VADELMA-SUKLAAKERROSVANUKAS
Tässä hiukan herkullisempi aamiaisvinkki, joka sopii täydellisesti vaikkapa viikonlopun brunssipöytään. Tai miksei vaikka arkiaamuunkin, onko mitään parempaa kuin aamulla jääkaapista valmiina löytyvä aamupala? 😋
KAHDEN APPELSIININ TUOREPUURO & TÄYDELLISEN RAIKAS KERROSSMOOTHIE
Vadelma-suklaakerrosvanukas
Chiavanukasta
Suklaaproteiinivanukasta
Vadelma-chiahilloa tai vadelmahilloa
Tummaa suklaata
Chiavanukas
0,75dl paksua maustamatonta jogurttia (tai pari rkl rahkaa + tilkka maitoa)
1,5tl chian siemeniä
Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Vadelma-chiahillo
1dl vadelmia
N.2tl chian siemeniä
Tilkka vettä
Mittaa kattilaan vadelmat ja lisää joukkoon tilkka vettä. Keitä muutama minuutti. Lisää joukkoon chian siemenet. Jäähdytä.
Annostele lasin pohjalle chiavanukas. Lisää seuraavaksi vadelmachiahilloa tai vadelmahilloa. Seuraavaksi lisää muutama lusikallinen suklaaproteiinivanukasta. Sulata muutama pala tummaa suklaata ja valuta vanukkaan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Nauti!