TOFU-NUUDELIPANNU
Nuudelipannu on ihanan helppo arkiruoka, joka sopii täydellisesti viileneviin syyspäiviin. Yhdellä paistinpannulla valmistuva ruoka sopii monenlaiseen ruokavalioon, ja syntyy varsin yksinkertaisista raaka-aineista. Makunsa nuudelipannu saa kaikessa yksinkertaisuudessaan tuoreista yrteistä sekä nuudelien mukana tulevista mausteista, mutta halutessaan nuudelipannua voi toki maustaa esimerkiksi suolalla ja chilillä mikäli kaipaat lisämakua tai käytät nuudeleita joiden mukana ei tule mausteita.
Tofu-nuudelipannu
200g tofua
1 punasipuli
2 porkkanaa
1 iso pussi nuudelia
125g minitomaatteja
1prk tomaattimurskaa
Korianteria
Timjamia
Juustoraastetta
Kuutioi tofu ja punasipuli. Suikaloi porkkana ja halkaise minitomaatit. Paista tofu pannulla rapeaksi pienessä tilkassa öljyä. Lisää joukkoon sipuli sekä porkkanat ja kuullota hetki. Kaada joukkoon tomaattimurska sekä nuudelipussin mausteet. Keitä hetki. Lisää joukkoon minitomaatit sekä nuudelit. Hauduta kannen alla, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi joukkoon hienonnetut tuoreet yrtit sekä juustoraaste, ja peitä vielä hetkeksi kannella. Mikäli käytät nuudeleita, joissa ei tule mausteita mukana voit maustaa nuudelipannun esimerkiksi suolalla ja chilillä.
Unohtukohan ainesosaluettelosta jotain? Nimimerkillä matkalla uudestaan kauppaan hakemaan puuttuvaa tomaattimurskaa
Kiitos kommentistasi, näköjään tomaattimurska jäänyt oikolukuvaiheessa uupumaan. Nyt lisätty 🙈