TAATELIPALLOT MAAPÄHKINÄSYDÄMELLÄ
Kaupallinen yhteistyö KoRo-shop
Taatelipallot on ihana ja trendikäs herkku, joka ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Taateleiden ja banaanin makeus todella tyydyttää pahimmankin makeanhimon, ja näiden taatelipallojen sisälle upotettu maapähkinävoisydän kruunaa koko komeuden. Taatelipallot pyöritellään kookoshiutaleissa, mutta kookoshiutaleiden tilalla voi myös halutessaan kokeilla lakritsijauhetta. Ja se kombo on todellakin kokeilemisen arvoinen!
Lue myös: AURINKOINEN TUOREPUURO
Taatelipallot maapähkinäsydämellä
12 taatelia
1dl kaurahiutaleita
1/2 banaani
Maapähkinävoita
Kookoshiutaleita
Aloita valmistus nostelemalla maapähkinävoista pieniä, suunnilleen herneen kokoisia nokareita esimerkiksi leivinpaperilla vuorattuun astiaan tai jääpalamuottiin. Nosta maapähkinävoi pakastimeen kovettumaan. Valmista sillä välin taatelitahna. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi massaksi. Lisää massaan tarvittaessa 1-2rkl vettä, jos tahna tuntuu liian jämäkältä eikä tahdo sekoittua tasaiseksi. Ota kovettunut maapähkinävoi pakastimesta. Muotoile taatelitahnasta palloja, ja upota keskelle maapähkinävoinokare. Pyörittele pallot kookoshiutaleissa.