SITRUUNA-MASCARPONEVAAHTO
Sitruuna-mascarponevaahto on ihanan yksinkertainen ja raikas jälkiruoka, joka kuitenkin taipuu myös todella moneen. Vaahtoa voi tarjoilla paitsi sellaisenaan vaikkapa tuoreiden hedelmien tai marjojen kanssa, mutta myös esimerkiksi erilaisten leivonnaisten kuorrutteena tai kakkujen välissä. Sitruuna-mascarponevaahto toimii ihanasti myös erilaisissa kerroksellisissa jälkiruoissa, joissa laseihin annostellaan kerroksittain vaikkapa keksimurua, marenkeja, marjoja sekä mascarponevaahtoa. Nam!
Lue myös: MUNKIT SITRUUNA-MASCARPONEVAAHDOLLA
Sitruuna-mascarponevaahto
2dl kermaa
250g mascarponea
0,5dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
1 sitruuna
Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista mehu. Notkista mascarponea ja lisää kermaseokseen. Vaahdota hetki, kunnes massa on tasaista. Tarjoile esimerkiksi tuoreiden hedelmien tai marjojen kera.