PÄÄSIÄISBROWNIE
Pääsiäinen lähestyy, ja mikäs sopisikaan paremmin pääsiäisen aikaan kuin suklaiset herkut. Tämä pääsiäisbrownie on täydellisen mehevää ja vie kielen mennessään. Ja jo pienellä palalla saat taltutettua makeannälän. Helppoutensa ansiosta leivonnainen valmistuu helposti myös perheen pienimpien kanssa.
Lue myös: KINDERBROWNIE
Pääsiäisbrownie
1 levy (200g) tummaa suklaata
150g voita tai margariinia
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
3 kananmunaa
200g tuorejuustoa
1 kananmuna
+200g linnunmunia
Paloittele suklaa kulhoon. Lisää joukkoon voi ja sulata mikrossa. Sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi vispilällä. Vuoraa n. 20x28cm vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Sekoita tuorejuusto ja kananmuna keskenään, älä vatkaa! Valuta raidoiksi tai laikuiksi brownien päälle ja halutessasi tee vielä kuvioita esimerkiksi haarukalla. Painele joukkoon suklaamunat, jätä osa aivan pintaan koristeeksi. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia. Brownie saa jäädä ihanan pehmeäksi ja hiukan taikinamaiseksi. Tarjoa hiukan lämpimänä.