LYTTYPARSAKAALIT
Tässä tulee mainio kasvislisuke käytännössä mille vain; lyttyparsakaalit! 🥦 Lyttyparsakaalit on kiva tapa tarjoilla perinteistä parsakaalia hiukan uudella tavalla, joka saattaa maistua myös perheen pienimmille hiukan perinteisiä höyrytettyjä versioita paremmin. Päälle ripoteltu parmesan tekee parsakaaleista ihanan rapeita.
Lyttyparsakaalit
1 parsakaali
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
+ parmesania tai muuta juustoa raastettuna
Irrottele parsakaalin kukinnot ja keitä niin, että parsakaalit hiukan pehmenevät. Asettele valutetut parsakaalit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä juomalasin avulla. Lisää päälle oliiviöljyä, suolaa sekä pippuria. Ripottele halutessasi päälle parmesania tai muuta juustoa. Paista 225 asteessa n. 5-10 minuuttia.