Luukku 16. Biscoff pannacotta
Biscoff pannacotta on ihana jälkiruoka jouluun. Täyteläinen vaniljapannacotta saa kaverikseen lämpimän mausteisen Biscoff-keksin, joka täydentää makumaailman täydellisesti. Tämä jälkiruoka on yhtä aikaa ylellinen ja helppo valmistaa, joten se sopii mainiosti juhlapöytään tai rentoon illanviettoon.
Lue myös: Biscoff-juustokakkuBiscoff pannacotta
Vaniljakerros
2 liivatetta
0,75dl maitoa
2,5dl kuohukermaa
0,5dl sokeria
Vanilja-aromia
Biscoff kerros
4dl kuohukermaa
2,5dl biscoff tahnaa
0,5dl sokeria
2 liivatetta
Koristeluun
Piparkakkuja
Vaniljakerros
Laita maito, kerma ja sokeri kattilaan. Mausta vanilja-aromilla ja kuumenna kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne kuumaan seokseen, kunnes ne liukenevat. Kaada seos annosmaljoihin ja siirrä jääkaappiin hyytymään noin kahdeksi tunniksi.
Biscoff-kerros
Laita kerma ja biscoff-tahna kattilaan ja kuumenna, kunnes seos on tasaista. Purista liivatelehdestä ylimääräinen vesi pois ja lisää se kuumaan seokseen, sekoittaen kunnes liivate liukenee. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin kaadat sen hyytyneen vaniljakerroksen päälle. Siirrä jääkaappiin hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi.
Koristele pinta murskatuilla piparkakuilla tai kokonaisilla piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.