KIKHERNEPESTOPASTA

Kikhernepestopasta
Kikhernepestopasta on helppo ja nopea ruoka kiireisten arkipäivien pelastukseksi. Kikerneet ovat raaka-aine, jota ei omassa keittiössä tule liiemmin käytettyä. Ja se johtuu täysin hyvien reseptien tai visioiden puutteesta, raaka-aineessa itsessään ei ole todellakaan mitään vikaa. Kihkerneet ovat terveellisiä ja sisältävät paljon proteiinia. Sen lisäksi ne säilyvät kuiva-ainekaapissa, eli toimivat myös sen puolesta täydellisenä ”pahan päivän varana”. Viime kauppareissulla kikherneet suorastaan huusivat nimeäni säilykehyllyssä, ja päätin kokeilla valmistaa niistä jotain, mitä en ole aiemmin kokeillut. Ja niin syntyi kikhernepestopasta.  Ja kaiken muun hienoutensa lisäksi kikhernepestopasta on myös täysin maidoton ja vegaaninen. Lisäksi gluteenitonta pastaa käyttämällä annos muokkautuu myös helposti gluteenittomaan ruokavalioon sopivaksi. 

Lue myös: UUNIBATAATIT RAIKKAALLA FETATÄYTTEELLÄ & KANA-CHORIZOPASTA

Kikhernepestopasta
Kikhernepestopasta

Kikhernepestopasta


5 annosta

350g pastaa
1 punasipuli
230g kikherneitä (Tetrassa)
1 tuore chili
1 valkosipulinkynsi
Tuoretta korianteria
Tuoretta basilikaa
6 aurinkokuivattua tomaattia

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja huuhtele kikherneet. Paloittele sipuli, chili sekä valkosipulin kynsi hieman pienemmäksi. Palojen ei tarvitse olla siistejä tai tasakokoisia. Laita kaikki ainekset blenderiin ja hienonna tasaiseksi massaksi. Tarvittaessa voit laittaa joukkoon pastan keitinvettä, jotta massasta ei tule liian paksua. Valuta pasta ja sekoita kikhernepesto pastan joukkoon.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *