HALLOUMSIPSIT & NUUDELISALAATTI
Halloumsipsit ovat ihanan rapeita ja ne maistuvat paitsi sellaisenaan, myös raikkaiden salaattien kanssa. Tällä kertaa valmistin herkullista ja raikasta nuudelisalaattia, jonka kruunasin rapeilla halloumsipseillä.
Halloumsipsit & nuudelisalaatti
Halloumsipsit
1pkt halloumia
Öljyä
Srirachaa
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Veistä halloumista ohuita viipaleita jusutohöylällä. Levitä viipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Sekoita öljy ja sriracha keskenään ja sivele pullasudilla halloumviipaleiden pintaan. Paahda viipaleita uunissa n. 7-10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin ruskeita.
Nuudelisalaatti
1pkt (80g) nuudeleita
1pkt (230g) kikherneitä
Pala kaalia
1 iso porkkana
Lehtikaalia
Tankoparsaa
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä. Valuta ja kuivaa kikherneet ja levitä uunipellille. Paloittele tankoparsa ja lisää kikherneiden joukkoon. Mausta kevyesti suolalla. Paahda kikherneitä uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia. Suikaloi kaali ja hienonna lehtikaali. Kuori porkkana ja veistä lastuiksi kuorimaveitsellä. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja viimeistele halloumsipseillä.