TÄYTETYT PAPRIKAT
Täytetyt paprikat on maistuva arkiruoka, joihin saa ihanaa vaihtelua vaihtelemalla täytettä. Tällä kertaa paprikat saivat ihanan paputäytteen, mutta esimerkiksi jauhelihasta ja fetasta syntyy myös maistuva täyte. Resepti on mitä mainion arkisiin kokkailuhetkiin; simppeli ja nopea.
Lue myös: UUNIBATAATIT PAPUTÄYTTEELLÄ
Täytetyt paprikat
4 paprikaa
1 iso sipuli
Valkosipulia
1 nippu kesäsipulia
2tlk papuja
2rkl tomaattipyrettä
1prk kermaviiliä
Juustoraastetta
Halkaise paprikat ja koverra siemenkota ja kanta irti. Asettele uunivuokaan. Huuhtele ja valuta pavut. Hienonna sipuli, kevätsipuli ja valkosipuli. Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä. Lisää pannulle hienonnetut sipulit ja kuullota hetki. Lisää joukkoon tomaattipyre sekä kuiva riisi. Kuullota vielä hetki. Lisää kermaviili sekä pavut ja hauduta muutama minuutti. Paista 180 asteessa n. puoli tuntia, kunnes paprikat ovat kypsiä ja riisinjyvät pehmenneet. Paiston loppuvaiheessa voit ripotella paprikoiden päälle juustoraastetta.
Lisää inspiroivaa ruokasisältöä löydät instasta!