MARMOROIDUT KUNINGATAR-JUUSTOKAKKUPALAT
Marmoroidut kuningatar-juustokakkupalat valmistuivat omien syntymäpäivieni kunniaksi kahvipöydän herkuksi. Marmoroidut kuningatar-juustokakkupalat ovat ihanan raikas, makea ja täyteläinen herkku. Leivosmuodossa olevat juustokakkupalat ovat myös mukavaa vaihtelua perinteisiin juustokakkuihin, ja ihanan pienet suupalat täydentävät myös täydellisesti esimerkiksi synttärijuhlien monipuolista kattausta.
Lue myös: DONITSIT VAPUKSI KOKO PERHEELLE
MARMOROIDUT KUNINGATAR-JUUSTOKAKKUPALAT
noin 16 palaa
Pohja:
1,5dl vehnäjauhoja
2dl isoja kaurahiutaleita tai kaurajauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
0,5dl fariinisokeria
70g voita sulatettuna
2kananmunaa
Täyte:
400g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
300g turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
2dl sokeria
3 isoa, huoneenlämpöistä kananmunaa
Päälle:
2dl kotimaisia pakastevadelmia
1 rkl tomusokeria
1ekl maissitärkkelystä
1dl mustikoita
1rkl tomusokeria
1rkl maissitärkkelystä
Sulata voi ja sekoita joukkoon fariinisokeri. Jauha kaurahiutaleet hienoksi jauhoksi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon voi-sokeriseos sekä kananmunat. Sekoita tasaiseksi. Levitä n. 25x35cm uunivuokaan ohueksi pohjaksi. Voit levittää pohjaa myös hieman vuoan reunoille. Yhdistä kulhossa täytteen aineet keskenään. Kaada pohjan päälle. Sulata marjat omissa kulhoissaan ja soseuta ne. Lisää joukkoon sokeri sekä maissitärkkelys. Valuta marjaseokset raidoiksi tuorejuustotäytteen päälle ja tee esimerkiksi haarukalla pintaan marmorikuviota. Paista 175 asteessa 45 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.