Kurpitsalatte

Kurpitsalatte

Kurpitsalatte on ehdottomasti syksyn trendikkäin kahvijuoma, mutta tiesitkö, että voit valmistaa ihanan kurpitsalaten myös helposti kotona? Tämä lämmittävä ja ihanan mausteinen juoma on täydellinen valinta viileneviin syyspäiviin, ja sen tekeminen on yllättävän helppoa ihan muutamalla raaka-aineella. Itse tehty kurpitsalatte on myös huomattavasti edullisempi ja terveellisempi vaihtoehto kuin kahvilan versio, sillä voit säädellä makeutta ja mausteisuutta juuri omaan makuusi sopivaksi. Tässä reseptissä käytetään sokeritonta siirappia, joten tämä herkku sopii myös niille jotka välttävät lisättyä sokeria. Voit kuitenkin käyttää juuri haluamaasi siirappia tai jättää sen kokonaan pois. Kokeile ja ihastu – tämän reseptin myötä kurpitsalattesta voi tulla myös oma syksyn suosikkisi!

Lue myös: Dalgona ilman sokeria – 3x trendikahvi

Kurpitsalatte

Kurpitsalatte


2 annosta

2dl kurpitsasosetta

2tl piparkakkumaustetta

Espressoa

2dl kauramaitoa

Sokeritonta siirappia

Lämmitä kurpitsasose kattilassa tai mikrossa. Kaada lasiin. Lisää joukkoon piparkakkumauste. Valmista seuraavaksi espresso ja kaada seos mukiin. Kuumenna sitten 2 desilitraa kauramaitoa tai vaahdota se halutessasi, ja kaada juoman päälle. Lisää makusi mukaan sokeritonta siirappia makeuttaaksesi lattea. Viimeistele halutessasi ripottelemalla vielä pinnalle hiukan piparkakkumaustetta ja nauti lämpimästä ja mausteisesta kurpitsalatesta!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *