|

KANA-FETAPASTA – HELPPOA JA TERVEELLISTÄ ARKIRUOKAA

Kana-fetapasta
Kana-fetapasta on meidän arkiruokailujen yksi ehdottomista pelastajista! Se valmistuu nopeasti, ja on terveellistä ja maistuvaa. Mausteet tuovat kastikkeeseen sopivasti pientä potkua, ja kanan, fetan ja pinaatin yhdistelmä on jotakin, mikä ei petä koskaan. Ruoan valmistus sujuu nopeasti, alle puolessa tunnissa eikä vaadi juurikaan esivalmisteluita. Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan; täydellistä ja maistuvaa arkiruokaa. Ja mikä parasta; terveellistä! Tähän pastaan ei käytetä kermaisia kastikkeita tai runsaasti rasvaista juustoa, joten se on juuri sopivan keveä arkiruoka. Tomaattikastike on ihanan maukas ja raikas, ja pinaatti sekä aurinkokuivattu tomaatti tuovat pastaan mukavaa pientä twistiä. Halutessasi pastaan lisää väriä sekä pientä vaihtelua voit lisätä joukkoon myös tuoretta chiliä sekä paprikaa tai vaikkapa kesäkurpitsaa.


Lue myös: VIIKON ARKIRUOKAVINKKI – MAAILMAN PARAS KANA-AVOKADOPASTA
Kana-fetapasta
Kana-fetapasta

Kana-fetapasta

400g broilerin fileesuikaleita
250g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
50g pinaattia
80g aurinkokuivattuja tomaatteja
1prk tomaattimurskaa
200g 3% fetaa
180g pastaa, esim. penne.
1tl suolaa
Cajunmauste
Cayennepippuri
Välimeren yrtit

Halkaise kirsikkatomaatit ja pilko punasipuli puolikkaiksi renkaiksi. Hienonna tuore pinaatti sekä aurinkokuivatut tomaatit. Ruskista broilersuikaleet ja esikeitä pastaa muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Älä kuitenkaan keitä pastaa kypsäksi. Lisää pilkotut ainekset ruskistettujen broilersuikaleiden joukkoon ja kuullota hetki. Kaada joukkoon tomaattimurska. Lisää mausteet. Cajunmauste ja cayennepippuri ovat melko vahvoja mausteita, joten niitä kannattaa lisätä maltillisesti oman maun mukaan. Anna kastikkeen kiehua hetki, ja lisää joukkoon pastat. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon fetakuutiot. Tarjoile esimerkiksi tuoreen salaatin kanssa ja koristele halutessasi parmesanjuustolla tai tuoreilla yrteillä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *