HELPOT SUKLAAMUFFINSSIT
Viikonlopun kunniaksi päätin pitkästä aikaa leipoa jotakin hyvää, ja tällä kertaa valmistui herkullisia pähkinäisiä suklaamuffinsseja, joita aion tarjota vauvaa katsomaan tuleville ystäville ja sukulaisille. Kaiken lisäksi nämä suklaamuffinssit ovat superhelppoja valmistaa, joten niiden kanssa onnistut takuuvarmasti, vaikket kummoinen jauhopeukalo olisikaan! Ihanan pienen lisätwistin näihin herkkuihin tuo pähkinälevitteestä tehty sydän, joka todella sulaa suuhun! Tästä helpommaksi ei suussa sulavien muffinssien valmistaminen enää muutu, nam!
HELPOT SUKLAAMUFFINSSIT
150g voita
150g sokeria
110g kananmunaa
270g vehnäjauhoja
40g kaakaojauhetta
12g leivinjauhetta
120ml maitoa
Pähkinälevitettä
VALMISTUS
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita taikina pursotuspussiin ja annostele hiukan taikinaa isojen amerikkalaisten muffinivuokien pohjalle. Nosta keskelle lusikalla pähkinälevitettä, ja annostele vielä hiukan taikinaa päälle. Jätä vuokiin hiukan kohoamisvaraa, sillä muffinssit kohoavat uunissa. Voit halutessasi ripotella pinnalle vielä esimerkiksi suklaahippuja. Paista muffinsseja 180 asteessa 25 minuuttia. Voit myös halutessasi valmistaa muffinssit esimerkiksi pienemmissä muffinivuoissa, jolloin paistoaikaa kannattaa hiukan lyhentää.