LUUKKU 8 – KARPALO-VALKOSUKLAAKEKSIT

Valkosuklaa-karpalokeksit
Joulun taika täyttää ilman tuoksullaan, ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa joulun odotus kuin herkullisten karpalo-valkosuklaakeksien leipominen? Tämä resepti tarjoaa täydellisen tasapainon kuivattujen karpaloiden ja makean valkosuklaan välillä – ihana makuelämys jouluun. Ja itse leivotut keksithän ovat myös mitä mainioin lahjaidea! Nappaa talteen tämä herkullinen ja helppo karpalo-valkosuklaakeksiresepti, joka saa joululeivontasi loistamaan!

Lue myös: SITRUUNAKEKSIT

Valkosuklaa-karpalokeksit
Valkosuklaa-karpalokeksit

Karpalo-valkosuklaakeksit

200g margariinia

2dl sokeria

1tl vaniljasokeria

1 kananmuna

1tl leivinjauhetta

0,5tl ruokasoodaa

6dl vehnäjauhoja
2rkl maitoa
2dl kuivattuja karpaloita
100g valkosuklaata

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna ja vatkaa hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää joukkoon maito, karpalot sekä rouhittu valkosuklaa. Pyörittele taikina tangoksi ja leikkaa kiekoiksi. Nostele kiekot leivinpaperin päälle uunipellille ja litistä hieman. Paista 8-10 minuuttia.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *