LUUKKU 16 – PIPARKAKKUFUDGE
Joulu lähestyy, ja haluan jakaa kanssanne yksinkertaisen ilon: itse tehdyn piparkakkufudgen. Joulu on aikaa, jolloin pienten vaivannäköjen tuoma ilo voi olla parasta lahjaa. Piparkakkufudge on herkullinen ja samalla mainio tapa hemmotella rakkaitasi. Kokeile tätä vaivatonta reseptiä ja anna lahjaksi pala makeaa joulun tunnelmaa.
Lue myös: JOULUINEN FUDGE
Piparkakkufudge
400g valkosuklaata
397g (1prk) kondensoitua maitoa
Piparkakkuja
Piparkakkutaikinaa
+ halutessasi karamellisoitua kondensoitua maitoa tai kinuskikastiketta
Paloittele valkosuklaa. Kuumenna kondensoitu maito kattilassa. Älä kuitenkaan keitä. Lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaa. Tee halutessasi karamellisoidusta kondensoidusta maidosta tai kinuskikastikkeesta raitoja päälle. Painele joukkoon piparkakkutaikinan paloja sekä rouhittuja piparkakkuja. Tee haarukalla kevyesti kuvioita, jotta kinuskista muodostuu kaunis kuvio. Ripottele päälle vielä rouhittuja piparkakkuja. Anna jähmettyä kylmässä ja leikkaa paloiksi.