1.Kuutioi sipuli.
2.Halkaise paprikat ja poista niistä sisukset. Jätä kuitenkin kannat paikoilleen. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen.
3.Paista pekoni ja kun pekonit alkavat olla lähes kypsiä heitä sekaan jauheliha. Paista hetki ja lisää sipuli.
4.Paista vielä hetki, ja mausta täyte esimerkiksi suolalla, paprikalla, grillimausteella ja pippurilla.
5.Tässä välissä laitoimme paprikoiden pohjalle hieman BBQ glazea, mutta tämäkään ei ole pakollista.
6.Jaa täyte paprikoihin
7. Ripottele päälle auramurua ja juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.
Nam! Ja kyllä oli taas hyvää!
4 Comments
Oo näyttääpäs hyvältä! Aattelin itse koittaa samaa reseptiä vuohenjuustolla! 🙂
♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi
Oi vois kyllä itsekkin kokeilla joskus vuohenjuustoa noihin, tulee jo ihan nälkä kun vaan ajatteleekin tota comboa! (:
Haastan sut (:
http://picblogbyanna.blogspot.fi/2014/01/moi-mut-haastoi-hensku.html
jee (: en oo varma teenkö tota kun oon tehny ton jo ainakin kerran 😀