Luukku 20. Suklaa-karpalopallot

Karpalo-suklaapallot

Itse tehdyt makeiset on aivan ihana lahjaidea joulunaikaan. Ja mikä parasta: vaihtoehtoja on lukemattomia. Suklaan ystäviä ilahduttavat esimerkiksi pehmeät fudget, suussa sulavat rocky road -herkut tai taidokkaasti valmistetut konvehdit. Itse tehdyt makeiset sopivat erinomaisesti lahjapakettiin tai juhlapöydän koristeeksi. Tällä kertaa päätin tehdä muutaman pienen herkkulahjan ja valitsin yksinkertaisen mutta näyttävän reseptin: suklaa-karpalopallot jotka valmistuvat helposti ja maistuvat ihastuttavalta.

Lue myös: Piparkakkujäätelö Karpalo-suklaapallot

Suklaa-karpalopallot

  • Kuivattuja karpaloita
  • Tummaa suklaata
  • Valkosuklaata

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada suklaata pallo jääpalamuotin kolojen pohjalle niin, että kolot täyttyvät hiukan alle puolen välin. Tiputtele päälle kuivattuja karpaloita, noin 1-3 jokaiseen koloon. Täytä sen jälkeen kolot loppuun suklaalla. Laita hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään. Irroita suklaat muotista. Sulata valkosuklaa ja pursota raidoiksi pallojen päälle. Paketoi sellofaaniin.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *