ORIFLAME

Oriflame on tunnettu, yli 50 vuotta alalla toiminut ruotsalainen kauneusbrändi. Oriflamen tuotefilosofia pohjautuu vahvasti luontoon, ja Oriflame tarjoaa turvallisia, luotettavia ja tehokkaita tuotteita. Valikoimasta löytyy erilaisia ihonhoitoon, kauneuteen sekä hyvinvointiin liittyviö tuotteita. Toimin Oriflame Brand Partnerina, eli minun kauttani pääset tilaamaan tuotteita tai aloittamaan oman bisneksesi kauneuden ja hyvinvoinnin parissa.

Klikkaa verkkokauppaan!

Minun kauttani saat tilattua kätevästi laadukkaat Oriflame kosmetiikkatuotteet. Tilauksen voit tehdä joko itsenäisesti verkkokaupan kautta, jolloin voit valita itsellesi sopivan maksu-, ja toimitustavan. Tilauksen tekeminen onnistuu myös ottamalla minuun yhteyttä esimerkiksi Facebookin tai sähköpostin kautta, jolloin tilaan tuotteet puolestasi ja toimitan ne sinulle sovitusti.

Mikäli tilaamisesta tai tuotteista herää jotakin kysyttävää, autan sinua mielelläni.


Liittymällä kanta-asiakkaaksi saavutat monia etuja. Kanta-asiakkuus on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Kanta-asiakkaana kerrytät ostoistasi bonuspoisteitä, joilla voit ostaa haluamiasi tuotteita bonuskaupasta. Lisäksi pääset käsiksi erilaisiin kanta-asiakkaille kohdennettuihin kampanjoihin. Kanta-asiakkaana saat myös ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi arvo on yli 50€.