JUTTA EVELIINA

Olen Jutta, 26-vuotias bloggaaja, valokuvaaja ja sisällöntuottaja Kouvolasta.  Blogissani tarjoan vertaistukea pikkulapsiarkeen sekä käsittelen erilaisia hyvinvointia sivuavia aiheita laidasta laitaan. Toivon voivani tarjota inspiraatiota sekä samaistuttavuutta kaikille hyvinvoinnin ja äitiyden kanssa tasapainotteleville upeille naisille.

Olen kolmen pienen lapsen Kouvolasta. Koulutukseltani olen matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomi ja parhaillaan suoritan liiketalouden tradenomin tutkintoa. Myynti ja markkinointi sekä sähköinen liiketoiminta kiinnostavat minua kovasti, ja uskonkin että tämä kiinnostus yhdessä visuaalisen silmäni kanssa ovat tuoneet minut bloggaamisen sekä sisällöntuotannon pariin. Lisäksi toimin valokuvaajana sekä sisällöntuottajana. Koen työn mielekkyyden ja mahdollisuuden itseni kehittämiseen tärkeänä, ja olen todella innokas oppimaan uutta.

Hyvinvointia & lapsiperhearkea

Hyvinvointi ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Olen koko ikäni liikkunut monipuolisesti ja kokeillut erilaisia lajeja. Rakkaimpina harrastuksina mainittakoon viime vuosina vähemmälle jäänyt ratsastus sekä monipuolinen liikunta esimerkiksi kuntosalitreenien, lenkkeilyn, pyöräilyn sekä kotitreenien muodossa. Olen luonteeltani innostunut ja aktiivinen, ja rakastan aktiivista elämää. Liikun lasten kanssa luonnossa päivittäin, ja pyrin pitämään huolta omasta fyysisestä kunnostani sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistani, sillä kun olen itse tasapainossa, koen voivani olla paras mahdollinen äiti lapsilleni.
Blogistani löydät monipuolisesti erilaisia treenaamiseen sekä hyvinvointiin liittyviä vinkkejä höystettynä ihanilla resepteillä sekä pienellä ripauksella äitiyden haasteita. Toivottavasti jäät seuraamaan!

Blogi
Blogimaailmasta minulla on kokemusta jo vuodesta 2010 alkaen. Olen tuottanut blogiini monipuolisesti erilaista sisältöä, mutta vuodesta 2017 alkaen olen keskittynyt enemmän äitiys- sekä perhepainotteiseen lifestylesisältöön. Blogissani käsittelen monipuolisesti arkisia asioita, omia mielipiteitäni sekä jaan vinkkejä muille samassa elämäntilanteessa oleville. Blogini on minulle ensimmäinen rajapintani kirjoittamisen maailmaan, mutta toivon tulevaisuudessa pääseväni kehittämään kirjoitustaitojani monipuolisesti.

Valokuvaus
Tarjoan asiakkailleni monipuolisia valokuvauspalveluitani kilpailukykyiseen hintaan. Palveluihini kuuluvat esimerkiksi lapsi-, perhe-, newborn- sekä pariskuntakuvaukset sekä monipuolisesti häät ja muut juhlat sekä tapahtumat. Olen kehittänyt itseäni monipuolisesti valokuvauksen parissa jo usean vuoden ajan, ja olen aina motivoitunut ja valmis oppimaan uutta.
Valokuvaussivuihini pääset tutustumaan tästä!

Sisällöntuotanto

Tuotan myös monipuolisesti sisälläntuotantopalveluita yrityksille. Sisälläntuotanto tarkoittaa erilaisten teksti-, tai kuvasisältöjen tuottamista erilaisiin kanaviin kuten verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Palveluihini kuuluvat esimerkiksi erilaiset kirjoitetut artikkelit, kuten verkkosivuille tai verkkokauppoihin tuotettu sisältö joka on asiakaslähtöisesti tuotettua, mutta ottaa samalla huomioon hakukoneet maksimaalisen näkyvyyden takaamiseksi. Osaamiseni erilaisten artikkeleiden kirjoittamisesta olen kerryttänyt usean vuoden blogitaustallani, mutta lisäksi esimerkiksi ammattikorkeakouluopintoni ovat tukeneet kirjoittamistani sekä kielellistä kehittymistäni vuosien varrella.

Erilaisten artikkeleiden lisäksi tarjoan sisällöntuotantoa sosiaalisen median kanaviin. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sisällön tuottamista joko asiakasyrityksen sosiaaliseen mediaan tai omiin kanaviini kaupallisina yhteistöinä. Sisällöntuotannossa sisällöt suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, juuri kyseisen yrityksen arvoja vastaavaksi ja sisällön tuotannossa kartoitetaan myös yrityksen sosiaalisen median kohderyhmät, jotta sisältö voidaan suunnata vastaamaan juuri heidän tarpeisiinsa. Erityisesti koen vahvuudekseni erilaiset ruoka-aiheiset sisällöt sekä reseptiikan, joihin minulta löytyy osaamista koulutukseni kautta sekä loputtomasti innostusta ja luovuutta visuaalisiin toteutuksiin.
 
Mikäli kiinnostuit tarjoamistani palveluista tai jokin asia jäi sinua vielä mietityttämään, älä epäröi ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse; info@juttaeveliina.fi.