Uncategorized

VIIMEAIKAISET SUOSIKIT

Pitkästä aikaa olisi vuorossa viimeaikaisia suosikkeja, edellisestä suosikki-postauksesta onkin vierähtänyt ihan kiitettävä aika. Tällä kertaa mukaan valikoitui juttuja hyvin eri kategorioista koko viime syksyn ja loppuvuoden ajalta.

Suosikit

Ensimmäisenä on pakko mainita heti uusi tietokone, jonka sain joululahjaksi. Edellinen uskollisesti ainakin viisi vuotta palvellut hinnat alkaen-mallin kannettava tietokoneeni alkoi olla tiensä päässä, en usko että sen tietokoneen speksit on ikinä ollut edes suunniteltu kestämään noin valtavaa määrää valokuvia sekä raskaita kuvanmuokkausohjelmia. Uusi, upea iMac 27″ 5K Retina on nyt palvellut minua noin kuukauden päivät, ja pikkuhiljaa alan olla perillä uuden käyttöjärjestelmän ominaisuuksista. Ja onhan tämä nyt tosi mahtava tietokone!

Suosikit

Joulun jälkeen tilasin meille M:n toiveesta muutaman isomman kahvimukin pienten Iittalan Teema sekä muumimukien kaveriksi. Päädyin näihin 4dl vetoisiin Marimekon räsymatto mukeihin, ja lisäksi hankin samaa kuosia myös kylpy- sekä käsipyyhkeet. Ja kaikkiin olen enemmän kuin tyytyväinen!

Suosikit

Tämä meidän häälahjaksi saama Philipsin bean-to-cup kahvipavut jauhava espressokeitin on ollut koko syksyn todella kovassa käytössä. Tuoreista pavuista jauhettu kahvi on vaan jotain niin hyvää! Ja herkkuhetkinä ehdottomasti parasta on kauralatte, nam.

Suosikit

Syksyllä sain myös vihdoin hankittua uudet bluetooth kuulokkeet edellisten hajonneiden tilalle. Nämä löytyi sattumalta paikallisesta S-marketista eikä hintaakaan ollut paria kymppiä enempää. Ja hyvin ovat ainakin tähän saakka palvelleet!

Suosikit

Viimeaikoina kovassa kuuntelussa työmatkoilla sekä vaunulenkeillä on ollut Bookbeatin äänikirjat. Tällä hetkellä kuuntelen Antti Tapania, jonka tahtoisin kyllä vielä kovasti selata ihan tavallisena kirjana sillä onhan aidoissa kirjoissa ihan oma fiiliksensä. Mutta kiireiselle äidille äänikirjat kyllä toimivat mainiosti aitojen kirjojen korvikkeina!

Suosikit

Viimeisenä suosikkina on Tallinnasta ostettu Lushin Cup o’ coffee kasvonaamio. Kahvin ystävälle tämä on todella mieluinen naamio, jonka tuoksu herättää ihanasti ja koostumus on ihanan kuoriva. Lisäksi samalta reissulta tarttui mukaan Lushin palashampoo, jonka puolesta myös liputan. Palashampoolla saa paksutkin hiukset tosi kätevästi pestyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×