Uncategorized

VIHKISORMUS

Vihkisormus
Vihkisormus
Vihkisormus
Vihkisormus

Yksi tärkeimpiä ja ainakin meidän häävalmisteluissa arvokkaimpia hankintoja on vihkisormus. Sormus tulee keikkumaan sormessa koko loppuelämän, joten kyseessä on hyvin tarkkaan harkittava hankinta. Itsekin katselin netistä eri tyylisiä sormuksia hartaasti ja kävin useasti sovittelemassa eri kultasepänliikkeissä ennen ostopäätöksen tekemistä. Lopulta kuitenkin löysin mieleiseni sormuksen.

Työni puolesta en voi päivittäin sormusta käyttää, ja harrastusteni puolesta sormus tulee olemaan kovassa kulutuksessa. Näin ollen sormus tulee olla kestävä, eikä sen runko voi olla kovin ohut. Alusta asti minulle oli selvää, että en halua ainakaan kokonaan keltakultaista sormusta. Kihlasormukseni on hopeinen, mutta vihkisormuksen halusin olevan kultainen. Näin ollen vaihtoehdoiksi jäi joko valkokultainen tai valkokullan sekä keltakullan yhdistelmä. Näillä kriteereillä sopivat sormusvaihtoehdot löytyivät helposti, ja sopiva sormus löytyi Kultajousesta Story of Love mallistosta. Kyseessä on palladiumvalkokultainen sormus, jossa on 23 pientä timanttia. Sormus on ihanan siro ja simppeli, mutta kuitenkin kestävä. Lisäksi on ihanaa että sormus on ikäänkuin ”kaksiosainen”, sillä minulla on nyt ainoastaan tämä vihkisormus käytössä kihlasormuksen jäätyä liian isoksi. Ja toisaalta taas tähän on helppo yhdistää ihan tavallinen rivitimanttisormus, mikäli joskus haluaa vaikka kihlasormuksen uusia. Ja kaiken lisäksi tällä on todella pitkä takuu, mikäli sormuksen vain muistaa käyttää vuosittain tarkistuksessa Kultajousen myymälässä.

Tämän vajaan kahden viikon käyttökokemuksen perusteella mulla ei ole tästä sormuksesta mitään huonoa sanottavaa, päin vastoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×