arki

TULA

TULATULATULA

Saatiin muutama viikko sitten M:n siskolta Sofialle lainaan Tulan kantoreppu, ja ollaankin päästy jo hiukan sitä testailemaan! Sofia ainakin viihtyy hyvin, vaikka onkin vielä ihan siinä rajoilla onko liian pieni kantoreppuun ilman vauvatukea. Muutama viikko sitten neiti pääsi ensimmäistä kertaa traktorin kyytiinkin kantorepussa kotipihaa auratessa, ja taisi olla lumityöt pienelle niin rankka aktiviteetti että neiti nukahti tyytyväisenä Tulaan, eikä muuten ollut ainoa kerta kun kantorepussa uni maistuu!

Sofian synnyttyä katselin vähän käytettyjen kantoliinojenkin tarjontaa, mutta sopivia ei tahtonut löytyä. Ja uutena ei kantoliinaa sitten tullut koskaan ostettua, sillä Sofia on niin tyytyväinen vauva että päiväsaikaan olen kyllä saanut käsiä vapaaksi kotitöitä varten. Muutenkin koen ehkä kantoliinan sekä -repun vastasyntyneellä kätevämpänä ajatuksena jos kyseessä olisi kesävauva, kun silloin ehkä tulisi kannettua enemmän kun pääsisi helpommin ja ”vapaammin” ulkoilemaan ilman että tarvitsee pukea montaa vaatekerrosta päälle. Mutta ehkä kantoliina tai vastasyntyneelle sopiva kantoreppu tulee sitten hankittua mahdollisen seuraavan lapsen kohdalla.

Luulen, että muutaman kuukauden päästä kun neiti siirtyy turvakaukalosta -istuimeen, niin Tula pääsee vielä kovempaan käyttöön kun ei vauva kulje enää esimerkiksi kaupoilla näppärästi kaukalossa mukana. Ja turvaistuimesta todennäköisesti kirjoittelen vielä lisää lähiaikoina.

2 Comments

  • Maria // Love Beyond Words

    Meilläkin on ollut vauvavuotena paljon käytössä kantoreppu. Se oli kyllä arjen pelastus viime kesänä, kun pojan sai mukaan niin nopeasti sen kanssa ja nukku monesti siinä lyhyet päikkäritkin 🙂 Tuo on kyllä todella kaunis kuosi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×