arki

TÄMÄN VIIKON PARHAAT

UntitledDSC_0855DSC_0858DSC_0846DSC_0863
Ensimmäinen viikko meidän pienen perheenjäsenen kanssa on sujunut oikein kivasti, vaikka tietenkin kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä. Arki on kuitenkin lähtenyt rullaamaan pääosin mukavasti, vaikka unirytmi on varsin vaihteleva ja nukkumaan meno ei ikinä onnistu ensimmäisellä kerralla. Kuitenkin viikostamme on löytynyt näiden pienien haasteiden vastapainoksi roppakaupalla ihania ja mukavia asioita.

♥ Rauhalliset aamuhetket. Voiko oikeasti olla olemassa mitään parempaa tapaa aloittaa aamu kuin imetyshetkellä hämärässä makuuhuoneessa, jonka jälkeen saa vielä hetken omaa aikaa aamiaisen parissa ennen kuin pikkuruinen herää kunnolla uuteen päivään?

♥ Jouluradio. Minut tuntevat tietää että olen todella jouluihminen, joten mikäs sen mukavampaa kuin istua tietokoneen ääressä vauvan päiväunien aikaan ja kuunnella jouluradiota
♥ Raitis ulkoilma. Kelien ja sekä minun että vauvan voinnin ollessa kohdallaan päästiin aloittamaan ulkoilu jo heti kotiutumisen jälkeen ja ollaankin nautittu oikeastaan päivittäin pieni annos raitista ilmaa. Hieman hankalaahan tuo ulos lähteminen vielä välillä on, mutta kyllä se tästä harjoittelemalla helpottuu!

♥ Joulukorttien sekä ristiäiskutsujen askartelu. Muhun on viimeaikoina iskenyt kunnon askarteluvillitys, ja tällä kertaa vuorossa oli joulukortit sekä ristiäiskutsut.

♥ Oman lapsen kanssa puuhastelu. Ollaan yritetty saada päiviin säännöllistä rytmiä, sillä se helpottaa arkea ja luo lapselle turvallisuuden tunnetta.

♥ Jouluiset leipomishetket. Olen kerennyt tällä viikolla muutaman kerran leipomaankin, ja olenkin tehnyt nopeilla resepteillä joulukakkuja sekä -leipää. Seuraavaksi alkaakin sitten ristiäistarjottavien suunnittelu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×