Uncategorized

SYKSYN BUCKET LIST

Syksy
Syksy
Syksy
Syksy tekee kovaa vauhtia tuloaan, ja sen kunniaksi ajattelin koota pienen listan jutuista, joita aion tehdä tämän syksyn aikana.  Onko teillä syksylle omaa bucket listiä? Löytyykö paljon samoja juttuja?

♥  Ikuista ihanat ruskan sävyt kuviksi.

♥  Älä stressaa. Ensi viikolla koittaa töihin paluu äitiysloman ja kesäloman jälkeen, ja siinä onkin sitten melkoinen opettelu itse kullakin uuteen arkeen ja rytmiin. Mutta kaikki sujuu varmasti hyvin!

♥ Polta kynttilöitä. Kynttilät on mun yksi ihan ehdoton lempparijuttu syksyssä, välillä mulle vaan käy niin että tykästyn joihinkin kynttilöihin niin kovasti etten raaskisi polttaa niitä ollenkaan.

♥  Ole tehokas ja ajoissa. Etenkin koulujuttujen suhteen tämä on nyt erittäin tärkeää, ja olenkin nyt koittanut viimeiset viikot ahertaa koulujuttuja mahdollisimman paljon eteenpäin ettei arki töihin paluun jälkeen olisi ihan niin kaoottista.

♥ Ulkoile paljon. Raitis ulkoilma tekee vaan niin hyvää!

♥ Leivo jotain. Vielä näyttäisi pihan omenapuussa keikkuvan muutama omena, pitäisiköhän niistä pyöräyttää piirakka?

♥ Suunnittele ja järjestä Sofian syntymäpäiväjuhlat. Vitsi niin siistiä, mutta samalla tosi haikeaa!

♥  Yritä panostaa myös blogiin. Kaikkien kouluun liittyvien kirjoitettavien raporttien jälkeen innostus blogin kirjoittamiseen on ollut hieman hukassa, mutta ehkä tämä tästä alkaa taas pikkuhiljaa luonnistumaan!

♥  Rentoudu. Kaiken kiireen keskellä pitäisi muistaa välillä pysähtyä ja hengähtää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×