Uncategorized

SOFIA 5KK


Vauva
Vauva
VauvaTänään meidän Sofia täytti viisi kuukautta. Ajatella, jo viisi kuukautta! Pian neiti on jo puoli vuotias, ja ennen kuin huomaankaan niin vietetään jo varmaan ensimmäisiä syntymäpäiväjuhlia!

Viimeisen kuukauden aikana ei ole saavutettu mitään kovin merkittäviä virstanpylväitä, vaikka neiti kasvaa ja kehittyykin hurjaa tahtia joka päivä. Edelleenkään hampaat eivät ole puhjenneet, vaikka toisinaan ikeniä taitaakin jonkin verran kutittaa. Myös ryömimisharjoitukset jatkuvat edelleen, vaikka eteenpäin ei vielä päästäkkään.

LUE MYÖS: SOFIA 4KK, SOFIA 2KK
Myöskään kiinteiden syömistä ei olla vielä aloitettu, sillä meillä on tavoitteena 6kk imetys jonka jälkeen aloitamme kiinteät sormiruokailemalla. Toki jos valmiudet täyttyy jo aiemmin ja Sofian kiinnostus ruokailuun kasvaa kovasti niin sitten harkitsemme tilannetta uudelleen. Mutta tällä hetkellä ei koeta vielä tarvetta aloittaa kiinteitä. 
Sofian lempipuuhaa tällä hetkellä taitaa olla mainosten ja papereiden tutkiminen ja maisteleminen, kaikki äidin ja isän lukemiset kiinnostavat neitiä todella kovasti. Äitiä pitäisi päästä auttamaan myös esimerkiksi koulutehtävissä ja sähköposteihin vastaamisessa. 
Sofian viikkoon kuuluu tällä hetkellä maanantaisin oleva vauva-vanhempiryhmä, jossa päästään tapaamaan muita ensisynnyttäjiä ja heidän vauvojaan sekä lauantaisin oleva vauvauinti. Vauvauinnissa ollaan käyty nyt reilun kuukauden verran, ja viime viikonloppuna Sofia pääsi ensimmäistä kertaa sukeltamaan ihan itse! 

OTA SEURANTAAN FACEBOOK, BLOGLOVIN, INSTAGRAM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×