Uncategorized

SOFIA 1V

sofia-6
sofia-14
sofia-15
sofia-17
sofia

Blogi on viimeaikoina ollut hieman taka-alalla, sillä arki ja opinnot ovat pitäneet meidän perheen todella kiireisenä. Nyt kuitenkin ajattelin tulla jakamaan teille pari kuvaa muutaman viikon takaisista Sofian 1-vuotisjuhlista, vaikka se tarkoittaakin että kouluhommat jää nyt tältä päivältä rästiin.

Sofian syntymäpäiviä vietettiin isänpäiväviikonloppuna niin, että lauantaina paikalla olivat kummit ja kaverit ja sunnuntaina oli sitten sukulaisten vuoro. Tarjoiltavia valmisteltiin loppuviikosta, ja perjantai-ilta menikin kokonaan leipoessa. Sofian juhlissa tarjoiltiin yksisarviskakkua valkosuklaa-vadelmatäytteellä, suklaakuppikakkuja, kinkkuvoileipäkakkua, kanapiirakkaa, cocktailpiirakoita ja munavoita, cocktailtikkuja sekä hedelmähai.  Tarjoiltavat sai paljon kehuja, ja näyttivät maistuvan vieraille hyvin. Oman lapsen ensimmäisiä synttäreitä oli aivan ihanaa järjestää, vaikka toki olihan niissä oma hommansa.

1-vuotias Sofia on luonteeltaan hyvin päättäväinen, aurinkoinen sekä lyhytpinnainen. Paljon siis samoja luonteenpiirteitä kuin äidillä..  Sofia osaa kävellä tukea vasten, mutta vielä ei aivan riitä rohkeus ilman tukea kävelyyn. Sofia syö hienosti itse sormin sekä on kiinnostunut lusikalla syömisestä. Sofia rakastaa ulkoilua ja eläimiä. Sanoja on alkanut pikkuhiljaa tulemaan, ja lisäksi on aivan ihanaa huomata kuinka hän ymmärtää puhetta esimerkiksi kysyttäessä että missä Sofian kengät on. Lisäksi kun häneltä kysyy että onko nälkä, alkaa hän maiskuttaa. Yksi asia, mistä täytyy olla tyytyväinen on se, että Sofia ei ole kertaakaan koko vuoden aikana ollut kipeä. Eikä myöskään esimerkiksi ole kärsinyt vauva-aikana vatsavaivoista tai ole suuremmin kiukutellut hampaiden tulostakaan.

Niin vaan päättyi meidän vauvavuosi, ja nyt meillä asustaa sitten taapero, jolta ei omaa tahtoa puutu ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×