Uncategorized

PUOLIVUOTISKUVAUS

Puolivuotiskuvaus
Puolivuotiskuvaus
Puolivuotiskuvaus
Puolivuotiskuvaus
Arkistoihin oli ihan unohtunut nämä Sofian puolivuotiskuvat, joita en vielä ole muistanut täällä blogin puolella näyttää laisinkaan! Nämä kuvat on kyllä ainakin omasta mielestäni ihan mielettömän suloisia! Kuvat on otettu jo toukokuun puolella,  sillä tosiaan  9.5 Sofia täytti puoli vuotta.   Aika on mennyt valtavan nopeasti, ja jotenkin sitä ei vaan osaa käsittää kuinka paljon tuo pieni ihminen on voinut reilussa puolessa vuodessa kasvaa ja kehittyä.

Sofia on varsin tyytyväinen ja ”helppo” vauva.  Me ollaan säästytty toistaiseksi esimerkiksi vatsavaivoilta ja suuremmilta yövalvomisilta. Alusta saakka Sofialla on ollut meidän perheeseen sopiva rytmi. Ei liian tarkka ja säännöllinen, mutta rytmi kuitenkin. Herääminen tapahtuu joka aamu noin seitsemän aikaan, heittoa suuntaan jos toiseen saattaa olla enintään tunnin verran. Päivän loppua kohden rutiineissa voi tapahtua heittoa noin parin tunnin verran, eli nukkumaan käydään yleensä noin 20 ja 22 välillä. Nyt tosin hampaiden tulo ja liikkeelle lähtö on vähän vaikuttanut meidän uniin, joista on tullut melko katkonaisia.

Sofia osaa jo ryömiä kovaa kyytiä, ja konttausasentoakin on kovasti harjoiteltu. Nyt tosin näyttää hiukan siltä, että neidillä on kova kiire päästä ylöspäin joten konttausharjoitukset on hiukan unohtuneet. Sofia on jo muutaman viikon osannut nousta tukea vasten, ja hommattiinkin hänelle jo ensimmäiset kengätkin! Saas nähdä kauanko menee, että meillä otetaan ensimmäiset askeleet.

 

2 Comments

  • Isivuosi

    Onpahan valloittavat kuvat pienestä neidistä.
    Tuo arjen kuvaus kuulostaa kovin tutulta puolentoista vuoden takaa. Meilläkin noustiin seisomaan puolen vuoden iässä ja pari kuukautta myöhemmin jo alettiin kävellä.

    • Jutta Eveliina

      Kiitos! Saas nähdä milloin meillä lähdetään kävelemään, ihan muutamia pienen pieniä askelia Sofia ottaa tukea vasten mutta ei vielä varsinaisesti kävele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×