Uncategorized

PODCAST SUOSIKIT X3

PODCAST SUOSIKIT X3
PODCAST SUOSIKIT X3

Olen viimeaikoina hurahtanut podcastien kuunteluun. Niitä tulee kuunneltua aamulenkillä, salilla ja ihan vaan kotona hengaillessa. Podcastien maailmassa olen vielä melkoisen untuvikko, ja omien suosikkien etsiminen on vielä pahasti kesken. Halusin kuitenkin jakaa teille kolme tämän hetkistä suosikkiani!

Jari Sarasvuo – Aamulenkki

Aamulenkki on kolme kertaa viikossa julkaistava, noin 30-60 minuuttia kestävä podcast joka käsittelee itsensä kehittämistä antaen työkaluja siihen. Aamulenkki julkaistaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 4.00 ja on kuunneltavissa kello 12 saakka. Aamulenkin voit ottaa haltuun tästä.

Strong woman by Eevsku

Strong woman by Eevsku podcasteja on tullut vasta kolme kappaletta, mutta silti tämä on ihan lempparini! Johtuu varmaankin siitä, että Eveliina Tistelgreniä tulee seurattua muutenkin niin instagramin kuin bloginkin puolella. Strong woman podcastit käsittelevät aiheita laidasta laitaan. Tähän mennessä on käsitelty Evelinaan taustoja, ruokailutottumuksia sekä uusimmassa jaksossa unta, aamupalaa ja parhaansa tekemistä. Strong Woman by Eevsku podcastit löydät täältä.

Afterwork

Afterwork on sisällöltään hieman kevyempää, viihdyttävää kuunneltavaa. Jenni Rotonen, Rina Järventaka sekä Petra Soikkeli kuvaavat afterworkin olevan rentouttava terpaiahetki hyvien ystävien seurassa. Afterworkin löydät täältä.

OTA SEURANTAAN FACEBOOK, BLOGLOVIN, INSTAGRAM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×